• Mamaia Nord Prelungirea D24
  • Năvodari

Apartamente de vanzare MCG Private Residence

CLICK PE UNUL DIN ETAJE PENTRU A VIZIONA APARTAMENTELE

map Etaj 4 - VÂNDUT INTEGRAL Etaj 3 - VÂNDUT INTEGRAL Etaj 2 VÂNDUT INTEGRAL Etaj 1 - VÂNDUT INTEGRAL Parter - VÂNDUT INTEGRAL

WHITE PEARL RESIDENCE


Ansamblul rezidențial White Pearl este proiectul imobiliar pe care compania noastră în dezvoltă la acest moment în Mamaia Nord. Amplasat la 60 de metri de plaja Kazeboo, 100 de metri de Hanul Piraților și 1.3 km de zona cluburilor exclusiviste din stațiunea Mamaia, ansamblul rezidențial White Pearl reprezintă o combinație armonioasă între confortul oferit de locuințele moderne și poziționarea în vecinătatea mării.
Ansamblul rezidențial White Pearl Mamaia Nord este format din 29 de Apartamente și Studiouri pe care le puteți transforma cu ușurință în destinații ideale pentru vacanța de vară sau în cămine permanente de care să vă bucurați în fiecare moment al anului.
Toate locuințele din ansamblul rezidențial White Pearl Mamaia Nord se predau “la cheie” și includ finisaje complete: ușă metalică la intrare, uși interioare, parchet laminat, gresie, baie complet utilată, centrală pe gaze, terasă delimitată cu sticlă securizată. Geamurile de termopan panoramice cu 3 foi de sticlă și 6 camere oferă o vedere generoasă spre mare. Apartamentele amplasate la parterul imobilului sunt prevăzute cu o mică grădină exterioară pe care locatarii o pot dedica relaxării.
Ansamblul White Pearl Mamaia Nord este prevăzut cu facilități dedicate siguranței și confortului: parcare privată cu acces controlat de bariere, sistem de supraveghere video, interfon și lift de ultimă generație.


Locurile de parcare sunt contra cost - Preț: 4.000 Euro