• Mamaia Nord Prelungirea D24
  • Năvodari


CUNOASTE-NE!

AFLA CINE SUNTEM!MCG PRIVATE RESIDENCE

Suntem MCG PRIVATE RESIDENCE!

Creat din dorința de a oferi calitate, siguranță și confort tuturor celor care aleg să devină parte din comunitatea noastră, MCG Private Residence reprezintă munca unei echipe de constructori cu experiență, reunită acum sub un brand comun și o serie de proiecte ce urmează să fi dezvoltate în Mamaia și Constanța.
Prin fiecare proiect imobiliar pe care îl realizăm, ne dorim să oferim ceva mai mult decât simple apartamente la malul mării. Ne dorim să creăm comunități în care viitorii locatari să descopere liniștea, relaxarea și bucuria unui trai confortabil și sigur.
Seriozitatea de care dăm dovada, calitatea produsului finit, prețurile competitive, precum si calitatea produselor oferite de furnizorii noștri – nume cunoscute la nivel național și international, ne ajută să ne diferențiem și să creștem într-o piață aflată în continuă ascensiune.
Pentru viitoarele locuințe din ansamblurile MCG Private Residence căutăm locații avantajoase aproape de mare și de atracțiile orașului Constanța, realizăm etapele de construcție după cele mai înalte standarde de siguranță și alegem finisajele de cea mai bună calitate pentru un plus de confort și stare de bine.